Omlet rolniczy z pieca
Omlet z pieca farmera może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, wegetariański i דל פחמימות,zny przepis służy 12 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz pieprz, jajka, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Omlet Z Pieca, Omlet Zachodni Pieczony W Piekarniku, oraz Omlet Azjatycki Pieczony W Piekarniku.
Instrukcje
Pokonać pierwsze 6 Składniki na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 2 do 3 minut lub aż dobrze wymieszane.
Roztopić masło w 12-calowej patelni żaroodpornej; dodać mieszaninę jaj.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut.
Wyjąć z piekarnika; posypać pomidorami, serem i bazylią. Powrót do piekarnika i piec 15 do 20 więcej minut lub aż zestaw.
W razie potrzeby udekorować; podawać natychmiast.
Uwaga: ser farmerski jest łagodnym, częściowo odtłuszczonym serem półsoftowym dostępnym w 8 uncjach. Można zastąpić ser Havarti lub Monterey Jack.
Szpinak, Cheddar i boczek omlet: substytut 1 (10-uncja) pakiet mrożone, rozmrożone, i dobrze odsączone posiekany szpinak na tymianek. Pomiń ser rolniczy i świeżą bazylię. Top z 8 uncji rozdrobnionego sera Cheddar i 1/2 szklanki gotowane, pokruszony boczek.