Omlet hiszpański z sosem Romesco może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Mieszanka soli koszernej, pieprz płatki, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hiszpański SOS Romesco, Dymny Hiszpański SOS Romesco, oraz Hiszpański "Ketchup" - Sos Romesco dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj sos: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieścić orzechy laskowe na blasze i tosty na złoty, 10 do 15 protokół. Owinąć czystym ręcznikiem, gdy jeszcze ciepłe i pocierać, aby usunąć skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Rozgrzać 1/3 Puchar oliwy z oliwek w 9-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać orzechy laskowe, migdały, chleb, czosnek i płatki czerwonej papryki i gotować, aż złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
5
Przełożyć do robota kuchennego; dodać pomidora, paprykę piquillo, ocet i 1/4 łyżeczki soli i pulse, rozcieńczając wodą w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Piquillo
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6
Dodać sól i płatki czerwonej papryki do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
1
Jajka, szczyptę soli i cebulkę ubić w misce. Powrót patelni na średnim ogniu i mżawka z większą ilością oleju, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Dodać jajka i gotować około 3 minut, poluzować brzegi gumową szpatułką, aby niegotowane jajko biegło pod spodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Posyp serem, następnie ułóż szynkę i 1/4 szklanki sosu z jednej strony. Gotować, aż ser topi się i jaj zestaw, 2 do 3 więcej minut. Złożyć na pół, aby pokryć nadzienie.