Okłady Wieprzowe Mou Shu
Mou Shu Pork wrapy może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.54 za porcję. Mieszanka kiełków fasoli, bok choy, sos hoisin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zawijasy wieprzowe z grilla, Okłady Wieprzowe Mu Shu, oraz Okłady Wieprzowe Mu Shu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tortille owiń w folię.
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu, aż bardzo gorąco.
Dodać wieprzowinę, cebula, imbir, i czosnek; gotować i mieszać, aż wieprzowina jest brązowy i cebula jest miękka, o 5 protokół.
Wymieszać w bok choy, czerwona papryka, i grzyby; gotować i mieszać, aż papryka będzie miękkie-chrupiące, o 5 protokół.
Umieść tortille w piekarniku na 8 minut lub do ogrzania.
Tymczasem powrót patelni do źródła wysokiego ciepła i wymieszać w kiełki fasoli, sake i sosy hoisin i sojowe; gotować i mieszać, aż kiełki fasoli będą delikatne-chrupiące, o 5 protokół.
Wyjmij tortille z piekarnika. Podzielić mieszankę wieprzową między tortille i zwinąć.