Okraszony solą okoń morski z rozmarynem i cytryną
Sól-crusted Sea Bass z rozmarynem i cytryną może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Na 7,83 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 458 kalorii, 81g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, sól koszerną, okoń morski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony w soli bas w paski z ziołami i cytryną, Dziczyzna z solą rozmarynową w sosie wiśniowo-Cabernetowym, oraz Okoń morski pieczony z rozmarynem i cytryną.
Instrukcje
Sól i wodę połączyć w dużej misce.
Rozłóż połowę mieszaniny soli w duży prostokątny kształt na patelni z jellyrollem.
Całą rybę ułożyć na soli, wsypać gałązki rozmarynu i plasterki cytryny do jamy ryb. Pat pozostałą mieszaninę soli nad rybą, aby całkowicie pokryć.
Piec w temperaturze 450 przez 30 minut.
Dotknij krawędzi soli nożem, aby poluzować; podnieś sól z ryby.
Podawać z cytrynowymi klinami i skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.