Okoń czarnomorski z marokańskimi warzywami i sosem Chile
Okoń czarnomorski z marokańskimi warzywami i sosem Chile to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 473 kalorie, 43g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 5,11 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, pomidor, oregano, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać kuskus, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Z Mango Kuskus jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Okoń czarnomorski z marokańskimi warzywami i sosem Chile, Seared Black Bass with Scallion-Chile Relish, oraz Okoń Czarnomorski Yagihashi z Somenem i warzywami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Linia A 9" x 12" naczynie do pieczenia z folią. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
2
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować pory, czosnek, oregano, curry, ziele angielskie i czarny pieprz, aż pory staną się przezroczyste, mieszając, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Ziele Angielskie
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek
Curry W Proszku
Por
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Dodaj pomidora, paprykę, seler i sos sojowy. Gotować, aż pieprz zmięknie, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Sos Sojowy
Seler
Pieprz
Pomidor
5
Dodaj zapas. Dusić, pod przykryciem, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
6
Marchew, kalafior, brokuły i wywar umieścić w przygotowanym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
Brokuły
Marchew
Stado
7
Piec, aż warzywa zaczną mięknąć, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Dodaj szpinak i cukinię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Szpinak
10
Umieść rybę na warzywach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Ryby
11
Mżawka z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
12
Piec, aż ryba jest gotowane przez i warzywa są miękkie, 15 do 20 protokół. Podczas gdy ryby gotują, przygotuj kuskus zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Na każdym talerzu wyłożyć 1/4 szklanki kuskusu, 1/4 warzyw i 1 filet.
Seabass w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.