Ogórek & Koper Włoski Meze

Ogórek & Koper Włoski Meze
Ogórek i koper włoski Meze może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Jeśli masz nasiona kopru włoskiego, oliwę z oliwek, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jest dostarczany przez SippitySup. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ogórek i koper włoski Meze, Ogórek I Koper Włoski Meze, oraz Półmisek Meze z hummusem, Sałatka z krewetek i sałatka z ogórków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić ogórki w włócznie ½ cala. Może być konieczne ćwierć lub połowę z nich. Młode ogórki perskie często można pozostawić w całości. Szukasz jednolitości, więc wykorzystaj swój osąd.Równomiernie przyciąć Cebulki kopru włoskiego i pokroić wzdłuż na ćwiartki. Zachowaj liście do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
2
Usuń część rdzenia, zachowując nienaruszone warstwy. Pokroić je w plastry ½ cala.
3
Umieść ogórki, koper włoski, Tajskie chilis i ząbki czosnku w dużej, odpornej na ciepło, niskiej misce, tacy lub naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Thai ChiliThai Chili
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj wszystkie pozostałe składniki do dużego, niereaktywnego rondla. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw do ostygnięcia przez około 5 minut. Następnie ubogi gorący płyn nad mieszaniną kopru ogórkowego, mieszając, aby dobrze pokryć. Płyn powinien prawie pokryć wszystkie składniki. Jeśli nie, dodaj trochę więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Niech mieszanina ostygnie całkowicie. Następnie można przykryć naczynie i przenieść je do lodówki. Będą gotowe do jedzenia w ciągu około 4 godzin, ale będą w najlepszym wydaniu, jeśli poczekasz do następnego dnia przed jedzeniem.
7
Podawać schłodzone na rodzinnym talerzu z odrobiną marynaty i dobrą mżawką owocowej oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
8
Dekoruj liśćmi kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn