Ogórek & Koper Włoski Meze

Ogórek & Koper Włoski Meze
Ogórek i koper włoski Meze może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Jeśli masz nasiona kopru włoskiego, oliwę z oliwek, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jest dostarczany przez SippitySup. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ogórek i koper włoski Meze, Ogórek I Koper Włoski Meze, oraz Półmisek Meze z hummusem, Sałatka z krewetek i sałatka z ogórków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić ogórki w włócznie ½ cala. Może być konieczne ćwierć lub połowę z nich. Młode ogórki perskie często można pozostawić w całości. Szukasz jednolitości, więc wykorzystaj swój osąd.Równomiernie przyciąć Cebulki kopru włoskiego i pokroić wzdłuż na ćwiartki. Zachowaj liście do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
2
Usuń część rdzenia, zachowując nienaruszone warstwy. Pokroić je w plastry ½ cala.
3
Umieść ogórki, koper włoski, Tajskie chilis i ząbki czosnku w dużej, odpornej na ciepło, niskiej misce, tacy lub naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Thai ChiliThai Chili
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj wszystkie pozostałe składniki do dużego, niereaktywnego rondla. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw do ostygnięcia przez około 5 minut. Następnie ubogi gorący płyn nad mieszaniną kopru ogórkowego, mieszając, aby dobrze pokryć. Płyn powinien prawie pokryć wszystkie składniki. Jeśli nie, dodaj trochę więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Niech mieszanina ostygnie całkowicie. Następnie można przykryć naczynie i przenieść je do lodówki. Będą gotowe do jedzenia w ciągu około 4 godzin, ale będą w najlepszym wydaniu, jeśli poczekasz do następnego dnia przed jedzeniem.
7
Podawać schłodzone na rodzinnym talerzu z odrobiną marynaty i dobrą mżawką owocowej oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
8
Dekoruj liśćmi kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn