Oburzający Ciepły Pudding Czekoladowy

Oburzający Ciepły Pudding Czekoladowy
Oburzający ciepły Pudding czekoladowy może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 279 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bitą polewę, cukier, batonik z ciemnej czekolady i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Oburzające Double Chocolate - Białe Ciasteczka Czekoladowe, Podwójny suflet czekoladowy z ciepłym sosem Krówkowym, oraz Podwójny Budyń Czekoladowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować warstwę kremu, połącz 1/4 szklanki cukru i 1/4 szklanki substytutu jajka, dobrze mieszając trzepaczką. Mleko gotować w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut JajSubstytut Jaj
BudyńBudyń
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wyjąć z ognia; dodać półsłodką czekoladę, mieszając, aż czekolada się rozpuści. Stopniowo dodawaj gorącą mieszaninę mleka do mieszaniny cukru, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wlać gorącą mieszaninę mleka do 6 (4-uncji) ramekinów lub kubków kremu pokrytych sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
BudyńBudyń
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Umieść ramekiny na patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Piec w temperaturze 325 przez 30 minut lub aż prawie zestaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika; ostudzić na patelni 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć ramekiny z patelni; spuścić wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PatelniaPatelnia
9
Aby przygotować warstwę ciasta, umieść ciemną czekoladę w małej szklanej misce. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 2 minuty lub do prawie stopiony; wymieszać po 1 minucie. Odstawić. Ubij 1/3 szklanki cukru i 1/3 szklanki substytutu jajka mikserem ze średnią prędkością do dobrze wymieszanego (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Substytut JajSubstytut Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Dodać ciemną czekoladę i mus jabłkowy; ubijać do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
11
Zalać równomiernie warstwą kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
12
Umieść ramekiny w patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
13
Piec w temperaturze 325 przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Usuń ramekiny z patelni. Top każdą porcję z 1 łyżką ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn