Oburzający Ciepły Pudding Czekoladowy
Oburzający ciepły Pudding czekoladowy może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 279 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bitą polewę, cukier, batonik z ciemnej czekolady i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Oburzające Double Chocolate - Białe Ciasteczka Czekoladowe, Podwójny suflet czekoladowy z ciepłym sosem Krówkowym, oraz Podwójny Budyń Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować warstwę kremu, połącz 1/4 szklanki cukru i 1/4 szklanki substytutu jajka, dobrze mieszając trzepaczką. Mleko gotować w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować).
Wyjąć z ognia; dodać półsłodką czekoladę, mieszając, aż czekolada się rozpuści. Stopniowo dodawaj gorącą mieszaninę mleka do mieszaniny cukru, stale mieszając trzepaczką.
Wlać gorącą mieszaninę mleka do 6 (4-uncji) ramekinów lub kubków kremu pokrytych sprayem do gotowania.
Umieść ramekiny na patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec w temperaturze 325 przez 30 minut lub aż prawie zestaw.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić na patelni 30 minut.
Wyjąć ramekiny z patelni; spuścić wodę.
Aby przygotować warstwę ciasta, umieść ciemną czekoladę w małej szklanej misce. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 2 minuty lub do prawie stopiony; wymieszać po 1 minucie. Odstawić. Ubij 1/3 szklanki cukru i 1/3 szklanki substytutu jajka mikserem ze średnią prędkością do dobrze wymieszanego (około 5 minut).
Dodać ciemną czekoladę i mus jabłkowy; ubijać do dobrze wymieszanego.
Zalać równomiernie warstwą kremu.
Umieść ramekiny w patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec w temperaturze 325 przez 20 minut.
Usuń ramekiny z patelni. Top każdą porcję z 1 łyżką ubitą polewą.