Obroty Pomarańczowo-Jabłkowe
Obroty pomarańczowo-jabłkowe to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ten deser ma 362 kalorie, 4G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, masło, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pomarańczowo-Figowe Obroty, Krem pomarańczowy i Nutella, oraz Obroty Apple.
Instrukcje
Obrać i posiekać 4 małe jabłka.
Połącz jabłko, 1 łyżeczkę skórki pomarańczy, 1 łyżkę soku pomarańczowego i kolejne 3 składniki w średnim rondlu. Gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 do 15 minut lub aż jabłko będzie miękkie. Super.
Rozłóż kawałki i ułóż na lekko posypanej mąką powierzchni.
Rozwałkuj na prostokąt o wymiarach 14 x 9 cali; pokrój ciasto na 8 równych prostokątów. Łyżka mieszanki jabłko równomiernie do środka każdego prostokąta. Zaczynając od krótkiej strony, Złóż ciasto na nadzieniu. Nacisnąć krawędzie widelcem do uszczelnienia i nakłuć wierzchołki.
Przekładamy na blachę do pieczenia wyłożoną folią aluminiową.
Piec w 450 przez 10 minut lub do złotego koloru. Super.
Wymieszać 3/4 szklanki cukru pudru, pozostałą 1/2 łyżeczki startej skórki pomarańczy i pozostałą 1 łyżkę świeżego soku pomarańczowego.