Obfite zupa z białej fasoli i szpinaku z rozmarynem i czosnkiem (Wegańskie)
Obfite zupa z białej fasoli i szpinaku z rozmarynem i czosnkiem (wegańskie) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 570 kalorii. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Przepis ten zachwycił 4115 osób. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, oliwę z oliwek, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą Prosciutto i grzankami Rozmarynowo-czosnkowymi, Serdeczny Vegan Navy Bean Soup, oraz Obfita Toskańska Zupa Z Białej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać 2 łyżki oleju w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj cebulę, seler, czosnek i rozmaryn. Gotować, często mieszając, aż cebula i czosnek zmiękną, ale nie rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)