Obfite warzywa z Kumkwatami
Obfite zielenie z kumkwatem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz granny smith jabłkowy cydr vinaigrette, koszerną sól i pieprz, kumkwaty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Obfita Zupa Z Zieleni, Obfite Warzywa Czosnkowe, oraz Obfite Warzywa Z Czosnkiem.
Instrukcje
Przechowuj 12 filiżanek mieszanych obfitych zieleni (takich jak escarole, musztarda i jarmuż; jeśli używasz zieleni musztardy lub jarmużu, złóż liście i odetnij twarde środkowe żebro i łodygi)i 1 filiżankę kumkwatów, pokrojonych w cienkie rundy, zaszczepionych, w 2 oddzielnych plastikowych torebkach. Schłodzić zieleninę i kumkwaty przez noc.Przed podaniem puste torebki z greensi kumquats do dużej miski.
Granny Smith jabłkowy cydr Vinaigrette do sałatki i wrzucić do równomiernie płaszcz.
Dodaj więcej winegret, w razie potrzeby. Doprawić do smaku koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Przenieść do porcji Bowland scatter 1/4 Puchar 1 " kawałki szczypiorku i, na trochę crunch, 3 łyżki prażone solone pestki dyni (pepitas) nad.