Obfite Fasolki Po Pieczeniu

Obfite Fasolki Po Pieczeniu
Obfite Fasolka po pieczeniu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 18g białka, oraz 7G tłuszczu. Wiele osób robiło ten przepis, a 194 twierdzi, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, ketchup, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Obfite Fasolki Po Pieczeniu, Obfite Fasolki Po Pieczeniu, oraz Obfite Fasolki Po Pieczeniu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę, boczek i cebula, aż wołowina jest rumiana; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
BoczekBoczek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W wolnej kuchence wymieszać mieszankę wołową i wszystkie pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Przykryć; gotować na małym ogniu 3 godziny.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn