Obfita pieczeń z pasternakiem
Jeśli 31 centów za porcję spada twój budżet, obfita pieczeń z pasternakiem może być niesamowita bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 55. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka marchwi, oleju, pasternaku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Pasternak Pieczony, Pieczony parmezan pasternak, oraz Pasternak pieczony z soją, miodem i pomarańczą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Rozgrzać olej w piecu holenderskim żaroodpornym lub dużej głębokiej patelni na średnim ogniu.
Dodać mięso; gotować, aż równomiernie rumiane z obu stron.
Dodać cebulę do kapiących na patelni; gotować 2 min. lub aż równomiernie zbrązowieje, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj bulion, mieszankę dressing i kawę; dobrze wymieszać. Mięso odstawić na patelnię; przykryć.
Dodać marchew i pasternak; piec, przykryte, 1 godzinę lub aż mięso będzie bardzo miękkie.
Mięso wyjąć z patelni; pokroić w plasterki.
Podawać z warzywami i sosem na patelni.