Nowe i ulepszone ciasto czekoladowe Earl ' s
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać nowe i ulepszone ciasto czekoladowe Earl spróbować. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 595 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody, syropu czekoladowego, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Earl ' s Chocolate Pie, Ciasto Czekoladowo-Earl Grey, oraz Czekoladowe Trufle Earl Grey.
Instrukcje
Piec 9 cal pie crust za pomocą ulubionego przepisu domowej roboty lub w lodówce lub mrożone dough.In duży rondel (używam 3 quart all-platerowane metalu), ubić cukier, kakao w proszku, mąka, sól, żółtka jaj, odparowanego mleka i wody razem.
Umieścić rondel na średnim ogniu i mieszać przez około pięć minut lub aż mieszanina zgęstnieje i duże pęcherzyki zaczynają tworzyć się na powierzchni. Od momentu, gdy mieszanina zacznie bulgotać i gotować, kontynuuj mieszanie przez dodatkowe 1/2 minuty.
Zdjąć z ognia i wlać do szklanej miski. Szybko ubić masło, a następnie ubić wanilię. Umieść na wierzchu kawałek pergaminu z masłem lub papier woskowy i pozostaw do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez około godzinę. Uwaga: w tym momencie możesz myśleć, że nadzienie wydaje się cienkie, ale ustawi się, gdy go schłodzisz.
Lekko schłodzone nadzienie wlać do skorupy pieczonego ciasta i schłodzić przez kilka godzin lub do bardzo zimnego.Gdy ciasto jest schłodzone, ubij śmietanę, aż szczyty zaczną się formować, ubijaj cukier i wanilię, aż szczyty będą sztywne, a następnie włóż śmietanę do torebki z ciastem lub wytrzymałej torby na zamek błyskawiczny z odciętym końcem i wyduś ją na wierzch.
Posypać prażonymi i posiekanymi orzechami, następnie skropić syropem karmelowym i syropem czekoladowym.