Nova Scotian Hodge Podge jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, fasola, mąka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Podobne przepisy to Nova Lox Benedict, oraz Nova Lox Benedict.
Instrukcje
1
Umieść fasolkę szparagową, fasolkę woskową, marchewkę i rzep w rondlu i dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć warzywa. Lekko posolić wodę i doprowadzić do wrzenia. Gotować około 1/2 godziny, następnie dodać ziemniaki i gotować przez kolejne 1/2 godziny. Wymieszać z masłem i w razie potrzeby śmietaną.