Norweskie Ciasteczka
Norwegian Cookies to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 42. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni skandynawskiej. Ten przepis jest lubiany przez 158 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Norweskie Ciasteczka Migdałowe, Norweskie Ciasteczka Maślane, oraz Świąteczne ciasteczka: norweskie świąteczne ciasteczka, marchewka przyprawiona śliwką i czekolada pomarańcza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 śmietana masło i cukier.2
Dodać jajko i dobrze wymieszać.3 wymieszać z mąką i ekstraktem z migdałów.4 Chill ciasto 1-2 godziny.5 zrobić kulki wielkości małych orzechów włoskich.6 spłaszczyć kulki na blasze z dnem szklanki zanurzonej w mące.7 Naciśnij ½ wiśni na każdym ciastku.8
Piec w 350 przez 15 minut, aż brzegi będą jasnobrązowe.9 nie nad piec.10 w razie potrzeby można posypać cukrem pudrem.