Niewiarygodnie łatwe ciasto z tuńczykiem, pomidorem i cheddarem
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 200 kalorii, 15g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Jeśli 63 grosze za porcję spada w budżecie, niemożliwie łatwe tuńczyk, pomidor i Cheddar ciasto może być spektakularne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Idź do sklepu i odebrać masło, pieprz, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Niemożliwie Łatwe ciasto z szynką i cheddarem, Niemożliwie Łatwe Ciasto BLT, oraz Niewiarygodnie Łatwe Ciasto Chili.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 9-calowy pie płyta z gotowania sprayu. W 10-calowej patelni, roztopić masło na małym ogniu.
Dodaj cebulę; gotuj, mieszając od czasu do czasu, do miękkości.
Posypać tuńczyka, 1/2 szklanki sera i cebuli w talerzu ciasto.
W średniej misce wymieszaj pozostałe składniki, z wyjątkiem pomidorów, trzepaczką lub widelcem do wymieszania.
Piec 25 do 30 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Top z plasterkami pomidora i pozostałą 1/2 szklanki sera.
Piec od 3 do 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Winnica Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.