Niemieckie Ciasteczka Czekoladowe Thumbprint
Niemieckie ciasteczka czekoladowe Thumbprint mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis podaje 60 i kosztuje 23 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, pekany, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Niemieckie Ciasteczka Czekoladowe Thumbprint, Czekoladowe Ciasteczka Z Odciskiem Kciuka, oraz Czekoladowe Ciasteczka Z Odciskiem Kciuka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W ciężkim 2-ćwiartkowym rondlu połącz cukier, mleko, 1/2 szklanki masła, wanilię i żółtko jaja. Dobrze się mieszają. Gotować na średnim ogniu przez 10 do 13 minut lub aż zgęstnieje i bąbelkami. Często mieszaj. Wymieszać z kokosem i orzechami pekan.
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
Rezerwy 1 1/4 szklanki mieszaniny topping i odstawić. W dużej misce, połączyć ciasto mix, roztopione masło i pozostałą mieszaninę polewa. Mieszaj ręcznie, aż do całkowitego zwilżenia. Kształt ciasta na 1 cal kulki.
Umieść 2 cale od siebie na nieprzetworzonym arkuszu cookie. Używając palca, zrób wgłębienie w środku każdej piłki. Wypełnij każde wgłębienie 1/2 łyżeczki zastrzeżonej polewy.
Piec przez 10 do 13 minut w nagrzanym piekarniku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed wyjęciem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.