Niemiecki naleśnik jabłkowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji posiłków porannych. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 10g białka, oraz 18g tłuszczu. Przepis ten służy 4. Na 83 centy za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko nielicznym bardzo spodobała się ta europejska potrawa. 8 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, jajka, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżką wynik 30%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Niemiecki Naleśnik Jabłkowy, Niemiecki Naleśnik Jabłkowy, oraz Niemiecki Naleśnik Jabłkowy podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszać jajka, mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sól. Stopniowo mieszać z mlekiem, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Dodać wanilię, roztopione masło i 1/2 łyżeczki gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
3
Odstawić ciasto na 30 minut lub na noc.
4
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Roztop masło w 10-calowej patelni z piekarnikiem, szczotkując masło po bokach patelni. W małej misce połączyć 1/4 szklanki cukru, cynamonu i 1/2 łyżeczki gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 minut. Zmniejszyć ciepło do 375 stopni F (190 stopni C) i piec przez 10 minut. Naleśnik przełożyć na półmisek i pokroić w kliny.