Niemiecka Zupa Z Soczewicy
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Niemiecka zupa z soczewicy może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka liść laurowy, kminek, sos worcestershire, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest znakomite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Niemiecka Zupa Z Soczewicy, Niemiecka Zupa Z Soczewicy, oraz Niemiecka Sałatka Z Soczewicy (Linsensalat).
Instrukcje
Umieścić soczewicę w 5 do 6 quart powolnej kuchence.
Dodaj wywar z kurczaka, liść laurowy, marchew, seler, cebulę i szynkę. Doprawić sosem Worcestershire, czosnkiem w proszku, gałką muszkatołową, ostrym sosem pieprzowym, kminkiem, solą selera, pietruszką i pieprzem.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 do 10 godzin.
Przed podaniem usunąć liść laurowy.