Niemiecka Sałatka ziemniaczana Briana

Niemiecka Sałatka ziemniaczana Briana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów europejskiej kuchni. Mieszanka ziemniaków, mąka, nasiona selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Niemiecka Sałatka ziemniaczana mamy, oraz Niemiecka Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż tylko miękkie, o 10 protokół.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie; pokroić na kawałki 1/2 cala i umieścić w dużej misce do mieszania.
Tymczasem, wymieszać boczek i cebulę razem na dużej patelni na średnim ogniu, aż tłuszcz wytworzył się z boczku i cebula jest bardzo delikatna, ale nie Brązowy, o 15 protokół. Wymieszać z mąką, cukrem i solą; gotować przez 1 minutę.
Wlać ocet; doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół.
Polać ziemniaki sosem i posypać nasionami selera i pietruszką. Delikatnie wymieszać, aby połączyć.