Niemiecka Czerwona Kapusta

Niemiecka Czerwona Kapusta
Przepis niemiecka czerwona kapusta jest gotowa w mniej więcej 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 94 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, masło, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez red.food.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Podobne przepisy to Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Niemiecka Czerwona Kapusta, oraz Czerwona Kapusta, Niemka.

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Dornfelder i Riesling są moim najlepszym wyborem dla niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Możesz spróbować Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 3.5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn