Niedzielny Brunch: szynka i ciastka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj niedzielnego brunchu: szynki i herbatników. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 993 kalorie, 29g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, sól, krem, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch: Resztki Puree Ziemniaczanego, Niedzielny Brunch: Zwiebelkuchen, oraz Niedzielny Brunch: Focaccia.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° stopni.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, suche mleko i sól, aż dobrze połączone.
Masło pokroić na suche składniki, aż będzie przypominało Gruboziarnisty posiłek.
Dodać sodę i kwaśną śmietanę i wymieszać, aż powstanie luźne ciasto.
Obrócić ciasto na mąkę i delikatnie zagniatać, aż ciasto się połączy.
Rozwałkuj ciasto na kwadrat o grubości 1/2 cala i pokrój na równomierne kawałki.
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia i piec 15-20 minut, aż złoty kolor brązowy.
Gdy ciastka są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, podzielić i stuff z szynką, a w razie potrzeby odrobina musztardy i kilka ogórków.
Szynkę i ciastka podawać z gorącą, słodką mleczną herbatą.