Kapusta zasmażana z boczkiem, cebulą i czosnkiem

Kapusta zasmażana z boczkiem, cebulą i czosnkiem
Kapusta zasmażana z boczkiem, cebulą i czosnkiem wymaga z grubsza 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Ta przystawka ma 141 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka boczku, cebuli, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Spróbuj Kapusta zasmażana i boczek z cebulą, Boczek Południowy-Kapusta Zasmażana, oraz Smażone ciasta ryżowe z boczkiem i kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek w dużym garnku i gotować na średnim ogniu, aż chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać cebulę i czosnek; gotować i mieszać, aż cebula karmelizuje; o 10 protokół. Natychmiast wymieszać kapustę i nadal gotować i mieszać kolejne 10 minut. Doprawić solą, pieprzem, cebulą w proszku, czosnkiem w proszku i papryką. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, o 30 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
KapustaKapusta
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn