Niedzielny Brunch: Smażona ryba i Yuccan to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 55g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 688 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $4.98 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Mieszanka koszernej soli i popękanego pieprzu, octu, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch: Fish Hash, Niedzielny Brunch: Proste Ciasta Rybne, oraz Niedzielny Brunch Zapiekanka.
Instrukcje
1
Obrać yucca i pokroić na kawałki około 1 cal szerokości, 4 cale długości, jeśli to możliwe. (W przeciwnym razie użyj swojej oceny wielkości kawałków yucca.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Maniok
2
Umieścić w dużym garnku z wrzącą wodą i gotować do miękkości, o 30 protokół. Po ugotowaniu yucca umieść na ręczniku papierowym i pozostaw do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Maniok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Słonina Wieprzowa
3
Rybę podzielić na równomierne kawałki i obłożyć mąką doprawioną solą i pieprzem; następnie obłożyć jajkiem, a następnie mąką kukurydzianą. Powtórz z pozostałymi kawałkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Połącz wszystkie składniki na zielony sos i ubijaj, aby połączyć. Doprawić do smaku solą. Jeśli masz Robot Kuchenny, jest to świetne miejsce do korzystania z niego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Rozgrzej piekarnik do niskiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Dodaj olej do garnka. Olej powinien pochodzić co najmniej trzy cale z boku garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
7
Rozgrzać olej na wysokim ogniu do 193°. upewnij się, że yucca są całkowicie suche przez blotting ręcznikiem papierowym, a następnie dodać kilka kawałków do garnka oleju, upewniając się, aby nie przeludnić garnek. Pracując w małych partiach, gotuj yucca i utrzymuj ciepło w piekarniku. Powtórz z rybą, gotowanie, aż mąka kukurydziana będzie brązowy z każdej strony, o 4 minut na stronę, po raz kolejny upewniając się, aby nie przepełnić garnek. Po ugotowaniu Juki i ryb podawać na gorąco z zielonym sosem, piwem i limonkami.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.