Niedzielny Brunch: Smażona ryba i Yuccan to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 55g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 688 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $4.98 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Mieszanka koszernej soli i popękanego pieprzu, octu, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch: Fish Hash, Niedzielny Brunch: Proste Ciasta Rybne, oraz Niedzielny Brunch Zapiekanka.
Instrukcje
1
Obrać yucca i pokroić na kawałki około 1 cal szerokości, 4 cale długości, jeśli to możliwe. (W przeciwnym razie użyj swojej oceny wielkości kawałków yucca.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Maniok
2
Umieścić w dużym garnku z wrzącą wodą i gotować do miękkości, o 30 protokół. Po ugotowaniu yucca umieść na ręczniku papierowym i pozostaw do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Maniok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Rybę podzielić na równomierne kawałki i obłożyć mąką doprawioną solą i pieprzem; następnie obłożyć jajkiem, a następnie mąką kukurydzianą. Powtórz z pozostałymi kawałkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Połącz wszystkie składniki na zielony sos i ubijaj, aby połączyć. Doprawić do smaku solą. Jeśli masz Robot Kuchenny, jest to świetne miejsce do korzystania z niego.
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Dodaj olej do garnka. Olej powinien pochodzić co najmniej trzy cale z boku garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Rozgrzać olej na wysokim ogniu do 193°. upewnij się, że yucca są całkowicie suche przez blotting ręcznikiem papierowym, a następnie dodać kilka kawałków do garnka oleju, upewniając się, aby nie przeludnić garnek. Pracując w małych partiach, gotuj yucca i utrzymuj ciepło w piekarniku. Powtórz z rybą, gotowanie, aż mąka kukurydziana będzie brązowy z każdej strony, o 4 minut na stronę, po raz kolejny upewniając się, aby nie przepełnić garnek. Po ugotowaniu Juki i ryb podawać na gorąco z zielonym sosem, piwem i limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Wapienny
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Maniok
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.