Niedzielny Brunch: Krokiety Z Resztek Dziękczynienia
Niedzielny Brunch: Krokiety z resztek Dziękczynienia mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 2417 kalorii, 14g białka, oraz 243g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.51 za porcję. 72 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz sos żurawinowy, jajka, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ptasie Święto Dziękczynienia resztki krokietów, Niedzielny Brunch: Resztki Puree Ziemniaczanego, oraz Krokiety Dziękczynne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz tłuczone ziemniaki, 1 ubite jajko, mąkę i szczyptę soli w średniej misce i wymieszaj, aż dokładnie połączysz. W osobnej misce wymieszać sos żurawinowy i posiekanego indyka.
Weź 1/3 szklanki mieszanki puree ziemniaczanego i zrobić puchar w rękach, miejsce 1 czubata łyżka mieszanki żurawiny indyka w puree ziemniaczanym cup i uszczelnić ziemniaki wokół niego. Powtórz z pozostałymi składnikami, tworząc 8 dużych krokietów.
Ubić pozostałe 3 jajka na talerzu. Krokiety zanurzamy pojedynczo w jajku, a następnie w bułce tartej. Powtarzaj, aż wszystkie krokiety będą panierowane.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni non-stick, wok, lub holenderski piekarnik do 177°. smażyć krokiety partiami, upewniając się, aby nie tłoczyć patelni.
Odcedzić na papierowych ręcznikach, doprawić solą i podawać na gorąco.