Niedzielny Brunch: Fish Hash
Niedzielny Brunch: haszysz rybny może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 409 kalorii, 19g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, pieprzu, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niedzielny Brunch: Dynia, Pancettan i ziemniaki, Niedzielny Brunch: Proste Ciasta Rybne, oraz Niedzielny Brunch: Smażona ryba i JUKA dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki, ryby i pieprz razem w misce i wymieszać.
Roztopić masło w ciężkim 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Rozłóż mieszankę równomiernie na dnie patelni, a następnie skropić mleko równomiernie na mieszance. Gotować przez około 10 minut, uważnie obserwując, aby zapobiec przypaleniu. Odwróć hash, jeśli to możliwe; dla mnie nie było to możliwe, więc po prostu dałem wszystko dobre zamieszanie. Gotować przez kolejne 5 minut i podawać na gorąco.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio