Nie zapiekanka z zieloną fasolką Twojej Mamy

Nie zapiekanka z zieloną fasolką Twojej Mamy
Nie zapiekanka z zieloną fasolą twojej mamy może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 230 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.19 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką szalotkę, sherry, grzyby portobello i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 33%. Spróbuj Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Roztopić 4 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj szalotki i saute aż półprzezroczyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
4
Dodać grzyby, tymianek i szałwia i saute, aż większość płynu odparował, o 10 protokół. Wymieszać z mąką i gotować 5 Więcej minut. Następnie dodaj sherry i mieszaj, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5
Dodać śmietanę i dusić dodatkowe 5 minut. Odstawić SOS. (Przepis można zrobić do tego momentu do 2 dni wcześniej, w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
6
Roztopić pozostałe masło na dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać fasolę, wrzucić do herbu z masłem i saute aż jasnozielony, o 7 protokół. Nadal będą chrupiące. Doprawić solą i pieprzem i ułożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
8
Doprowadzić sos na wolnym ogniu i łyżką na fasoli. Wierzch z puszącymi się porami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
9
Podgrzać kilka centymetrów oleju do 350 stopni F w dużym, ciężkim garnku. Aby sprawdzić temperaturę oleju, wrzuć do niego kostkę chleba. Jeśli kostka brązowieje w ciągu 30 sekund, olej jest wystarczająco gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
10
Por przyciąć, pokroić na pół wzdłuż i dobrze umyć pod bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
11
Odciąć końcówkę korzenia od poru, a następnie każdą połówkę przeciąć wzdłuż na długie, cienkie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
12
Mąkę doprawić solą i pieprzem. Dredge por paski w mące. Smażyć pory od 1 do 2 minut lub aż będą chrupiące i złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
13
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn