Niania Fasolki
Niania fasolka jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Ten przepis służy 6. 11 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka boczku, fasoli, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dip wegetariański niani, Szwedzkie klopsiki niani, oraz Parmezan niani puree ziemniaczane.
Instrukcje
Włożyć fasolkę szparagową do dużego garnka.
Wlać do garnka wystarczającą ilość wody, aby pokryć około 2/3 fasoli.
Fasolkę szparagową posypać cukrem.
Do garnka dodajemy boczek i cebulę. Doprowadzić wodę na wolnym ogniu na średnim ogniu i gotować, aż fasola są miękkie, o 2 godziny. Doprawić solą i pieprzem.