Niania Fasolki

Niania Fasolki
Niania fasolka jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Ten przepis służy 6. 11 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka boczku, fasoli, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dip wegetariański niani, Szwedzkie klopsiki niani, oraz Parmezan niani puree ziemniaczane.

Instrukcje

1
Włożyć fasolkę szparagową do dużego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wlać do garnka wystarczającą ilość wody, aby pokryć około 2/3 fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Fasolkę szparagową posypać cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
CukierCukier
4
Do garnka dodajemy boczek i cebulę. Doprowadzić wodę na wolnym ogniu na średnim ogniu i gotować, aż fasola są miękkie, o 2 godziny. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BoczekBoczek
FasolaFasola
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn