New York Spiedies
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj New York Spiedies. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 189 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka liści laurowych, cebula w proszku, olej canolan, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Spiedy, Spiedy, oraz Jak zrobić Spiedies dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej torebce zamykanej połączyć olej rzepakowy, ocet, sok z cytryny, czosnek, bazylia, oregano, tymianek, pietruszka, cebula w proszku, liście laurowe, sól i pieprz.
Umieść kostki wołowiny w marynacie, zapieczętuj i wstrząśnij, aby wymieszać i pokryć wołowinę. Marynować w lodówce przez noc lub do 3 dni.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu. Kostki wołowe nawlecz na 8 szaszłyków, równomiernie dzieląc. Wyrzucić marynatę.
Gotować mięso na grillu przez 15 do 20 minut, lub aż gotowane według własnych upodobań (można zrobić szaszłyk testowy, jeśli chcesz). Na kromkę francuskiego chleba ułożyć cały szaszłyk wołowy. Przytrzymaj mięso za pomocą chleba i wyciągnij szaszłyk.