New Mexican Chile Verde
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać nowe Meksykańskie Chile Verde spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,61 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 23G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz Anaheim chiles, hominy, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj New Mexican Chile Verde, Autentyczna Meksykańska Wieprzowina Chile Verde, oraz Wieprzowina Chile Verde z czerwoną salsą Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść chiles na wyłożonej folią blasze do pieczenia; broil 8 minut lub do poczernienia, obracając po 4 minutach. Obrać i posiekać.
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę, wieprzowina, i czosnek na patelnię; smażyć minut lub aż wieprzowina jest rumiane.
Dodaj posiekane chili, rosół z kurczaka, oregano i sól; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż wieprzowina będzie miękka. Wymieszać z hominy; gotować 10 minut lub do dokładnie ogrzane.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
![Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir]()
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.