Neely ' s Homemade Hash Browns
Neely ' s Homemade Hash Browns może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten przepis służy 4. Mieszanka ziemniaków russet, kanadyjski boczek, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1638 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pikantne Placki Ziemniaczane-Domowe, Homemade Hash Browns Omlet, oraz Placki ziemniaczane z szynką.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ziemniaki i cebulę zetrzeć w robocie kuchennym za pomocą nasadki na tarce.
Przełożyć na ręcznik kuchenny nad miską i wycisnąć jak najwięcej wilgoci.
W średniej misce, dodać mieszaninę startych ziemniaków, szczypiorek, i Kanadyjski boczek. Doprawić solą i pieprzem do smaku i dokładnie wymieszać.
Stopić 1 łyżka masła w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu, aż po prostu zacznie się spieniać.
Dodaj mieszaninę ziemniaków i za pomocą szpatułki lub drewnianej łyżki, mocno wciśnij ziemniaki na dno patelni. Zmniejszyć ogień do niskiej i niech ziemniaki brązowy i chrupiące na 6 do 8 protokół.
Raz brązowy i chrupiące, ostrożnie odwrócić Brązy hash na bez oprawek duży talerz.
Dodaj pozostałą łyżkę masła do patelni. Gdy masło topi się, przesuń Brązy z powrotem na patelnię. Nadal gotować na średnim ogniu, aż pozostała strona jest ciemny złoty brąz i chrupiące, 5 do 6 minut dłużej.
Wyjąć na deskę do krojenia i pokroić w kliny.
Przełożyć na półmisek i udekorować posiekanym szczypiorkiem.