Neapolitańskie klopsiki: Polpette alla Napoletana

Neapolitańskie klopsiki: Polpette alla Napoletana
Neapolitańskie klopsiki: Polpette alla Napoletana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 478 kalorii. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz sól, orzeszki piniowe, pecorino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Polpette alla Napoletana, Cavolfiore alla napoletana (kalafior w stylu neapolitańskim), oraz Baccalà alla napoletana (dorsz duszony w stylu neapolitańskim).

Instrukcje

1
W płytkiej misce namoczyć kostki chleba w wystarczającej ilości wody, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wyjmij kostki chleba i ściśnij ręcznie, aby wykręcić nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
3
W dużej misce, połączyć chleb, wołowina, jajka, czosnek, pecorino, pietruszka, orzeszki piniowe, sól, pieprz i wymieszać ręcznie do włączenia chleba do mięsa. Mokrymi rękami uformuj mieszaninę na 12 do 15 klopsików, każda wielkości pomiędzy piłką tenisową a piłką golfową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
PecorinoPecorino
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
W dużej patelni o dużym dnie podgrzać olej, aż do prawie palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać klopsiki, pracy w partiach, jeśli to konieczne, aby uniknąć przeludnienia patelni, i gotować, aż głęboki złoty kolor ze wszystkich stron, o 10 protokół na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, należy pamiętać, że Włosi rzadko podawać klopsiki z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn