Napoleony z brzoskwiniami i kozim serem

Napoleony z brzoskwiniami i kozim serem
Potrzebujesz bezglutenowego, lakto ovo-wegetariańskiego i pierwotnego dodatku? Napoleony z brzoskwiniami i kozim serem mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka, 17 g tłuszczu i łącznie 335 kalorii. Ten przepis służy 6 osobom. Za 2,75 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka miodu, skórki pomarańczowej, koziego sera i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 28% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Napoleony z buraków i koziego sera, Napoleony z buraków i koziego sera oraz Napoleony z buraków i koziego sera są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Podgrzej 2 1/2 szklanki wody, masło i kardamon w średnim rondlu na średnim ogniu, aż do zagotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Pomarańczowej Plus Trochę Do Dekoracji1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Pomarańczowej Plus Trochę Do Dekoracji
Drobno Starta Skórka Pomarańczowa Plus Trochę Do DekoracjiDrobno Starta Skórka Pomarańczowa Plus Trochę Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj brzoskwinie, zmniejsz ogień do niskiego i gotuj, aż brzoskwinie będą bardzo miękkie, ale nie rozpadną się, 25 do 30 minut. Studzimy w płynie około 15 minut, następnie odcedzamy i studzimy owoce do temperatury pokojowej. (Można to również zrobić kilka godzin wcześniej, a brzoskwinie można pozostawić w płynie do czasu, aż będą gotowe do złożenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
3
W małej misce wymieszaj kozi ser ze śmietaną, miodem i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Aby złożyć, osusz brzoskwinie papierowymi ręcznikami, jeśli są bardzo mokre, i umieść 6 na dużym talerzu do serwowania. Na każdą brzoskwinię nałóż odrobinę mieszanki sera, posyp pistacjami i kolejną brzoskwinią, a następnie większą ilością sera i pistacji oraz trzecią brzoskwinią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Udekoruj każdego napoleona odrobiną miodu, kilkoma pistacjami i lekką posypką skórki pomarańczowej i solą morską, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn