Nana ' s Collard Greens
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Nana ' s Collard Greens może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 134 kalorie, 9g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ząbków czosnku, Collard greens, marchew, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Spróbuj Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, oraz Collard Greens dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować plastry boczku w holenderskim piekarniku, aż będą chrupiące.
Usunąć boczek i osuszyć na papierowych ręcznikach, zastrzegając 2 łyżki kapieli. Pokruszony bekon.
Gotować marchewkę w gorącym boczku kapie w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Dodaj cebulę, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub aż marchew i cebula zaczynają karmelizować.
Dodać czosnek; gotować, stale mieszając, 30 sekund.
Dodać ocet balsamiczny i gotować 30 sekund.
Dodaj collards, pokruszony boczek, bulion, i pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub do collards są miękkie.