Nam Sod

Nam Sod
Nam Sod jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 175 kalorii, 29g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka pasty chile, pionowe cebula, zielona cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nam Sod (tajska Sałatka wieprzowa) na # SundaySupper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać indyka na patelnię; gotować 5 minut lub aż do zrobienia, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć indyka z patelni; odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Połącz plastry cebuli i 5 kolejnych składników w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Odstawić na 10 minut. Indyka wymieszać z mieszanką cebuli; posypać orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
Cała TurcjaCała Turcja
CebulaCebula
6
Podawać mieszankę z indyka w liściach kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Cała TurcjaCała Turcja
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn