Naleśniki z makaronem z grzybami Shiitake

Naleśniki z makaronem z grzybami Shiitake mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz bułkę tartą, olej roślinny, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pikantna zupa z makaronem Krewetkowo-kokosowym z grzybami Shiitake, Makaron ze słodkich ziemniaków Stir-Fry z Choy Sum i grzybami Shiitake, oraz Zupa makaronowa Soba z tofu, słodkimi ziemniakami, grzybami Shiitake i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1 szklanka wrzącej wody i grzyby w misce; przykryć i odstawić 30 minut lub aż zmiękną.
Grzyby odcedzić i drobno posiekać.
W dużym rondlu zagotować 3 szklanki wody.
Dodać spaghetti i gotować 20 minut lub aż bardzo miękkie.
Spaghetti odcedzić (nie spłukiwać); ostudzić do temperatury pokojowej.
Spaghetti, pieczarki, bułkę tartą, a następnie 9 składników (bułka tarta przez czosnek) połączyć w dużej misce; dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę na 8 równych porcji, kształtując każdą z nich w ciasto 3 1/2 cala.
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 4 ciasta i gotuj 6 minut lub do złotego koloru, ostrożnie obracając ciasta po 3 minutach. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i ciastami.
Podawać z azjatyckim sosem z Czarnej Fasoli.