Naleśniki z makaronem z grzybami Shiitake mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz bułkę tartą, olej roślinny, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pikantna zupa z makaronem Krewetkowo-kokosowym z grzybami Shiitake, Makaron ze słodkich ziemniaków Stir-Fry z Choy Sum i grzybami Shiitake, oraz Zupa makaronowa Soba z tofu, słodkimi ziemniakami, grzybami Shiitake i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć 1 szklanka wrzącej wody i grzyby w misce; przykryć i odstawić 30 minut lub aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Grzyby odcedzić i drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
3
W dużym rondlu zagotować 3 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Dodać spaghetti i gotować 20 minut lub aż bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Spaghetti odcedzić (nie spłukiwać); ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Spaghetti, pieczarki, bułkę tartą, a następnie 9 składników (bułka tarta przez czosnek) połączyć w dużej misce; dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę na 8 równych porcji, kształtując każdą z nich w ciasto 3 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Dodaj 4 ciasta i gotuj 6 minut lub do złotego koloru, ostrożnie obracając ciasta po 3 minutach. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i ciastami.