Naleśniki z grzybami i rukolą
Naleśniki z grzybami i rukolą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 269 kalorii, 12g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na $3.5 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, naleśniki d, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Naleśniki Grzybowe, Naleśniki Grzybowe, oraz Naleśniki Pieczarkowe Chasseur dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na przykrytej 10-do 12-calowej patelni nieprzywierającej na dużym ogniu, często mieszaj grzyby i masło, aż grzyby będą soczyste, około 5 minut.
Odkrywać i mieszać często, aż płyn odparuje i grzyby są lekko rumiane, o 5 minut więcej.
Wymieszać posiekaną rukolę z grzybami tylko do zwiędnięcia, o 2 protokół.
Ser Boursin wymieszać do zmiękczenia. Łyżka 1/8 sera na ćwiartce każdej krepy. Lekko rozbij ser (naleśniki łatwo się rozerwą). Na każdą krepę wymieszać 1/8 mieszanki grzybowej i posypać pieczarki równo parmezanem.
Naleśniki złóż na pół na nadzieniu, a następnie ponownie na pół, aby utworzyć trójkąt. Ustaw Trójkąty, 3-warstwowa strona w dół, nieco od siebie w 2 nieprzywierających lub lekko naoliwionych patelniach 10 na 15 cali.
Piec w piekarniku 400, aż napełnienie będzie gorące w środku, a krawędzie crpe będą ostre, około 6 minut; Zmień pozycje patelni po 3 minutach.
Przenieś naleśniki na talerze.