Naleśniki owsiane z gruszkami i orzechami pekan
Naleśniki owsiane z gruszkami i orzechami pekan mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 559 kalorii, 13g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $1.3 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka proszku do pieczenia, jajka, ale gruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gruszki klonowe z orzechami pekan i żurawiną, Mieszane warzywa z gruszkami i pikantnymi orzechami pekan, oraz Jesienna Sałatka z gruszkami i kandyzowanymi orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pulse 1/2 szklanki szybkiego gotowania owsa w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Przełożyć do dużej miski, następnie dodać pozostały owies, mąkę, proszek do pieczenia, sól i 1 łyżkę cukru.
Jajka i mleko ubijamy w średniej misce, a następnie składamy na mieszankę owsianą. Odstawić.
Rozpuścić 1 łyżkę masła na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, następnie dodać gruszki i pozostały cukier. Gotować, potrząsając patelnią od czasu do czasu, aż gruszki zaczną mięknąć i brązowieć, około 10 minut.
Wyjąć z patelni i wytrzeć do czysta.
Tosty pekan w teraz pustej patelni na średnim ogniu, często podrzucając, aż rumiane, o 6 protokół.
Usuń z patelni i rezerwy. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskie i wytrzeć patelnię.
Rozpuścić 1 łyżkę masła na patelni.
Dodaj cztery partie 1/4-cup z ciasta i gotować bez ruchu, aż bąbelki na górze i na dole jest złoty brąz, o 2 protokół. Odwróć naleśniki i gotować drugą stronę, aż złoty kolor będzie brązowy, o 2 minuty dłużej.
Przełożyć na talerz i ogrzać. Powtarzaj z pozostałym cieście i masłem, pracując partiami, aż wszystkie naleśniki zostaną ugotowane.
Podawać natychmiast z gruszkami i orzechami.