Naleśniki Jabłkowo-Cynamonowe
Naleśniki jabłkowo-cynamonowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis od Betty Crocker ma 283 fanów. Mieszanka syrop o Smaku klonowym, jajko, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Spróbuj Pełnoziarniste naleśniki cynamonowe z syropem cynamonowym, Naleśniki Cynamonowo-Jabłkowe, oraz Naleśniki Jabłkowo-Cynamonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Patelnia ciepła lub 12-calowa patelnia na średnim ogniu lub do 163°.
Umieść płatki w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności; uszczelnij torbę. Za pomocą wałka do ciasta zmiażdżyć płatki; wlać do dużej miski. Wymieszać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem syropu tylko do zwilżenia.
Na gorącej patelni, wlać ciasto przez hojne 1/4 cupfuls dla każdego naleśnika. Gotować 2 minuty lub aż krawędzie wyglądają gotowane i pęcherzyki zaczynają pękać na powierzchni. Włącz naleśniki; gotować z drugiej strony o 2 minuty dłużej lub do złotego koloru.