Naleśniki cytrynowo-jagodowe-Ricotta-maślane z jagodowo-Cassis Relish i jagodowym syropem klonowym

Naleśniki cytrynowo-jagodowe-Ricotta-maślane z jagodowo-Cassis Relish i jagodowym syropem klonowym
Naleśniki cytrynowo-jagodowe-Ricotta-maślane z jagodowo-Cassis Relish i jagodowo-klonowym syropem mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka śmietany Tatara, ricotta, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie super. Spróbuj Naleśniki jagodowe z jagodowym syropem klonowym, Naleśniki z borówką cytrynową Ricotta z jeżyn Syrop waniliowy, oraz Naleśniki Z Serem Cytrynowym Z Jagodowym Syropem Klonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do syropu: w średnim rondlu dodaj jagody, syrop klonowy, cukier, laskę cynamonu i skórkę z cytryny. Doprowadzić do duszenia na małym ogniu i gotować przez około 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Zdjąć z ognia i schłodzić przez noc. Odcedzić; podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
Połączyć jagody, cukier, masło, laskę cynamonu i fasolę wanilii w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyjąć z ognia i wymieszać w cassis. Wyrzucić laskę wanilii i cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Creme De CassisCreme De Cassis
3
Podawać w temperaturze pokojowej, składając posiekaną miętę tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1
Wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól w dużej misce i odstawić. W osobnej misce połącz żółtka, olej, maślankę, skórkę cytrynową i ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Zrób studnię w środku suchych składników i wlej płynną mieszaninę.
3
Wymieszać razem, aż mąka jest po prostu włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
4
W małej misce, za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubijaj białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż uformują się miękkie szczyty. Złóż białka do ciasta tylko do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Odstawić na 15 minut, a następnie delikatnie złożyć jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
6
W małej misce wymieszać ricottę i mleko. Rezerwa do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Podgrzej patelnię nieprzywierającą lub żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodaj klepnięcie masła i podgrzewaj, aż masło zacznie skwierczeć. Scoop skąpe 1/4 szklanki ciasta do patelni lub na patelni i gotować, aż pojawią się bąbelki na górnej powierzchni, a na dole jest złoty brąz, o 1 do 1 1/2 protokół. Odwróć i gotuj, aż dno będzie lekko złociste, o 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Wyjąć na blachę do pieczenia i ogrzać w niskim piekarniku. Powtórz z pozostałym ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Podawać z syropem i kompot i udekorować odrobiną ricotty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy1kufel1/2 szklanki uprażonych posiekanych orzechów pekan (odłożyć 1 łyżkę do dekoracji)1/2 szklanki uprażonych posiekanych orzechów pekan (odłożyć 1 łyżkę do dekoracji)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 łyżki syropu (boysenberry, jagodowy itp.)2 łyżki syropu (boysenberry, jagodowy itp.)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny82 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło stick, pokroić w plastrymasło stick, pokroić w plastry3151 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2 surowe ciasta francuskie (9 cali)32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzucukier trzcinowycukier trzcinowy1stickPapier ryżowyPapier ryżowy1Stoli Vanilla (opcjonalnie, aby dać kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, aby dać kopa)1szczyptaSzczypta kremu tatarskiegoSzczypta kremu tatarskiego2largesSłodzone mleko skondensowane (preferowana marka Eagle)Słodzone mleko skondensowane (preferowana marka Eagle)11 łyżka suszonego oreganoposiekane świeże liście miętyposiekane świeże liście mięty2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża ricottaświeża ricotta1stripsrebrne nonpareilesrebrne nonpareile11 łyżka suszonego oreganosrebrne nonpareilesrebrne nonpareile2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesyrop klonowy (Klasa B)syrop klonowy (Klasa B)1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniebielona mąka uniwersalnaniebielona mąka uniwersalna1fasola waniliowa, splitfasola waniliowa, split0Batoniki toffi Heathnestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki20krewetki i żyłkiCassisCassis
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn