Naleśnik z pieca z jabłkami i kiełbasą
Naleśnik z piekarnikiem z jabłkami i kiełbasą jest bezglutenowe poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.37 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbasę wieprzową luzem, oryginalną mieszankę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Naleśnik Z Pieca Jabłkowo-Kiełbasowego, Naleśnik z piekarnika jabłkowego z syropem jabłkowym, oraz Naleśnik Z Piekarnika Jabłkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Rozłóż plasterki jabłka równomiernie na dnie niełuskanej patelni o wymiarach 13x9 cali. W rondlu 1-quart, ciepła 1/2 szklanki brązowego cukru, masło i syrop na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż się stopi.
Wlać mieszankę syropu na jabłka.
W 10-calowej patelni, gotować kiełbasę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
Kiełbasę posypać równomiernie mieszaniną syropu jabłkowego.
W małej misce wymieszać pozostałe składniki, z wyjątkiem dodatkowego syropu, aż do wymieszania. Ostrożnie polać kiełbasę.
Piec 30 do 35 minut lub do góry sprężyny z powrotem po dotknięciu w centrum.
Pokroić w 3-calowe kwadraty; obróć każdy kwadrat do góry nogami na talerz.
Podawać natychmiast z dodatkiem syropu.