Naleśnik Z Kiełbasą I Brzoskwinią
Naleśnik z kiełbasą i brzoskwinią może być tylko śniadaniem, którego szukasz. Za 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 15g białka, 28g tłuszczu i w sumie 443 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, kiełbasy, syropu naleśnikowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 30%. Spróbuj Naleśnik Z Kiełbasą I Jabłkiem, Apple Puff Pancake, oraz Naleśnik Francuski Ze Starego Świata dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej 10 cali. żeliwna patelnia w piekarniku 425°. W międzyczasie w dużym blenderze połącz jajka, mleko, mąkę, cukier i sól; przykryj i przetwarzaj na gładką masę.
Dodaj masło na gorącą patelnię; wróć do piekarnika, aż masło zacznie bąbelkować.
Piecz bez przykrycia przez 10-15 minut lub do momentu, gdy naleśniki i brzegi będą zrumienione i chrupiące.
W międzyczasie na dużej patelni gotuj kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić. Dodaj brzoskwinie, syrop i gałkę muszkatołową. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień, gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 7-10 minut lub do momentu, gdy kiełbasa i brzoskwinie zostaną pokryte syropem. Łyżka do naleśnika.