Naklejki na garnek z kurczakiem i selerem

Naklejki na garnek z kurczakiem i selerem
Przepis Kurczak i seler Pot naklejki może zaspokoić swoje chińskie pragnienie w około 35 minut. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 51 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi tę przystawkę. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, ząbki czosnku, Azjatycki olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Naklejki Na Garnek Z Kurczakiem, oraz Naklejki Na Garnek Z Kurczakiem.

Instrukcje

1
Pokrój seler na 2-calowe kawałki. Po uruchomieniu robota kuchennego, Wrzuć seler i czosnek i drobno posiekaj. Zatrzymaj silnik i dodaj kurczaka, 1/2 łyżki sosu sojowego, olej sezamowy i 1/8 łyżeczki soli i pieprzu. Puls aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
Cały KurczakCały Kurczak
SelerSeler
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1
Umieść 2 owijki na suchej powierzchni, utrzymując Pozostałe owijki w opakowaniu i lekko umyj krawędzie wodą. Kopiec zaokrąglona łyżeczka wypełniająca środek każdego opakowania. Złóż na pół, w trójkąty lub półksiężyce i ściśnij krawędzie mocno, aby uszczelnić. Zrób jeszcze 18 pierogów w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
1
Posiekać tyle liści selera, aby zmierzyć 1 1/2 łyżki i wymieszać z pozostałymi 3 łyżkami sosu sojowego i octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście SeleraLiście Selera
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
1
Rozgrzać olej roślinny na patelni 12-calowej nonstick na średnim ogniu do gorąca, a następnie ułożyć pierogi, lekko nakładające się, w spiralnym wzorze i smażyć, aż dno będzie blado złote, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj wodę, przechylając patelnię, aby rozprowadzić, następnie przykryj szczelnie pokrywką i gotuj, aż płyn odparuje, a DNA pierogów są chrupiące i złote, 6 do 7 minut. (Użyj szpatułki, aby poluzować i podnieść krawędzie, aby sprawdzić DNA; wymień pokrywę i kontynuuj gotowanie, jeśli to konieczne, sprawdzając po 1 do 2 minutach.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
3
Zdejmij pokrywę i odwróć dużą płytę z obręczą nad patelnią. Trzymając talerz i patelnię szczelnie razem, Odwróć pierogi na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podawać natychmiast, z sosem zanurzeniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn