Najłatwiejsza Zupa Kukurydziana
Need a zupa wegetariańska? Najłatwiejszy zupa kukurydziana może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.1 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, sól, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Kukurydziana, Zupa Kukurydziana I, oraz Zupa Kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć cebulę, marchew, seler, ziemniaki, kukurydzę i liść laurowy do 4-litrowej wolnej kuchenki.
Posypać 1 łyżeczką soli i 1 łyżeczką pieprzu, następnie wlać 2 szklanki wody. Gotować, pod przykryciem, na niskim ustawieniu przez 4 do 5 godzin, aż warzywa będą miękkie.
Dodaj trochę płynu do małej filiżanki i dodaj mąkę do filiżanki, mieszając, aż będzie gładka.
Wylać gnojowicę z powrotem do zupy i wymieszać, aby połączyć; gotować na wysokim ustawieniu przez 30 minut lub do momentu, aż lekko zgęstnieje.
Zmielić liście selera. Śmietanę wymieszać z natką pietruszki i liśćmi selera. Smak i dodać więcej soli i pieprzu, jeśli to konieczne.
Jeśli chcesz, rozpocząć chowder przez gotowanie 8 plastry boczku w dużej głębokiej patelni lub garnku na średnim ogniu, aż ostry.
Boczek wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć; pokruszyć i odstawić.
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu boczku i powrót patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę, marchew i seler, a następnie posypać warzywa mąką. Gotować, mieszając, aż mąka zacznie się złotobrązowy.
Dodaj 2 szklanki wody i wymieszać, aby poluzować wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni; wlać warzywa i płyn do powolnej kuchenki.
Dodać ziemniaki, kukurydzę, liść laurowy, sól i pieprz do smaku i gotować na niskim ustawieniu przez 4 do 5 godzin. Śmietanę, natkę pietruszki i liście selera wymieszać, ponownie przyprawić i podawać posypane boczkiem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;