(Najnowsze) New York Times Chocolate Chip Cookies

(Najnowsze) New York Times Chocolate Chip Cookies
(Najnowsze) New York Times Chocolate Chip Cookies może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 472 kalorie, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cukier granulowany, najlepsze chipsy czekoladowe można znaleźć, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 46 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj New York Times Chocolate Chip Cookies, Najlepsze Ciasteczka Czekoladowe New York Timesa, oraz New York Times Chocolate Chip Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do miski dokładnie wymieszać mąki, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól. Odstawić.Używając miksera wyposażonego w przystawkę łopatkową (ręczny mikser jest w porządku), masło śmietankowe i cukry razem do bardzo lekkiego, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać jajka, po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią. Ręcznie wymieszać mieszaninę mąki. Po dodaniu mąki, wymieszać z czekoladą. W tym momencie Lubię kształtować ciasteczka i chłodzić kształtowane kulki.Linia blachy do pieczenia z pergaminem i miarka się o 18 równe kulki wielkości. Schłodzić, aż ciasto będzie jędrne, a kulki nie skleją się, następnie włożyć do worka i schłodzić na noc.Po przygotowaniu do pieczenia Rozgrzej piekarnik do 350 stopni i doprowadzić ciasto do temperatury pokojowej.Wyłożyć blachę do pieczenia z pergaminem lub matą do pieczenia nonstick i ułożyć około 6 kulek ciasta na arkusz. Lekko przycisnąć wierzch i w razie potrzeby posypać wierzch solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Piec przez 18 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Ostudzić na blasze do pieczenia przez 5 do 10 minut, a następnie przenieść do regału chłodzącego, aby zakończyć chłodzenie.Lubię przenosić je do lodówki, aby szybko ostygły i wolę zestaw czekoladowy niż ciepły i roztopiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn