Najlepsze Wędzone, Słodkie Żeberka

Najlepsze Wędzone, Słodkie Żeberka
Najlepsze dymione, Słodkie żeberka to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 799 kalorii, 74g białka, oraz 49g tłuszczu. Jeśli masz płyn do duszenia żeber, Smoky rub, st. żeberka wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kansas City słodko-dymne żeberka, Smoky-Sweet BBQ wołowina krótkie żeberka, oraz Sweet ' N ' Smoky Kansas City żeberka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Płyty spłukać i osuszyć.
2
Usuń cienką membranę z tyłu każdej płyty, krojąc w nią i ściągając ją. (To sprawi, że żeberka będą bardziej delikatne.) Przetrzyj obie strony płyt dymem suchym (około 3 do 4 łyżek. na płytę), naciskając delikatnie, aby przylegać. Owinąć każdą płytę folią i schłodzić od 8 do 12 godzin. Zrębki moczyć w wodzie 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Przygotuj wędzarnię zgodnie ze wskazówkami producenta, doprowadzając temperaturę wewnętrzną do 225 do 250; utrzymuj temperaturę od 15 do 20 minut.
4
Odcedzić wióry drzewne i umieścić na węglu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
5
Umieść płyty, boki mięsa do góry, na ruszcie do gotowania; przykryj pokrywką palacza.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Dymu płyty, utrzymanie temperatury wewnątrz palacza między 225 i 250, przez 3 1/2 godziny.
7
Usuń płyty z palacza.
8
Umieść każdą płytę, od strony mięsa w dół, na dużym kawałku wytrzymałej folii aluminiowej. (Folia powinna być wystarczająco duża, aby całkowicie owinąć płytę.) Podnieś krawędzie folii, aby zawierały płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Połowę płynu do duszenia żeber wlać na każdą płytę. Szczelnie owinąć każdą płytę w folię. Powrót płyty, mięso strony w dół, do palacza. Gotować, przykryte pokrywką, 1 do 1 1/2 godziny, sprawdzając czułość po 1 godzinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Usunąć płyty, rozpakować i wyrzucić folię. Obficie posmaruj obie strony płyt słodko-pikantnym sosem Barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
11
Powrót płyty do palacza, i palić 20 minut lub do karmelizacji.
1
Rozgrzane węgle stos po jednej stronie grilla, pozostawiając drugą stronę pustą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Niech grill nagrzewa się, przykryty pokrywą grilla, 10 minut lub aż temperatura wewnątrz osiągnie 225 do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
(Nie masz wbudowanego miernika? Włóż termometr do górnego otworu wentylacyjnego grilla. Pozostań między 225 A 250, dostosowując odpowietrznik w razie potrzeby.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami w kroku pomiń kroki 2 przez
5
Nasączone i odsączone wiórki układamy bezpośrednio na rozgrzanych węglach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
6
Płyty grillowe, mięso boki do góry, na nieoświetlonej stronie grilla, odkryte z pokrywą grilla, 3 i 1/2 godziny, utrzymując temperaturę grilla w środku między 225 a 25
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Wykonaj kroki 5 i
8
Powrót płyty do nieoświetlonej stronie grilla, boki mięsa do góry; grill, odkryte z pokrywą grilla, 20 minut lub do karmelizacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
1
Oświetlenie jednej strony grilla gazowego, ogrzewanie do 250 (niskie) ciepła, pozostawiając drugą stronę nieoświetloną. Utrzymuj temperaturę wewnątrz grilla między 225 a 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami w kroku pomiń kroki 2 przez
3
Umieść nasączone i osuszone wióry na środku 12-calowego kwadratu wytrzymałej folii aluminiowej i szczelnie owinąć, aby utworzyć opakowanie. Przebić kilka otworów w górnej części opakowania; umieścić bezpośrednio na oświetlonej stronie grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Płyty grillowe, boki mięsa do góry, po nieoświetlonej stronie grilla, przykryte pokrywą grilla, 3 i 1/2 godziny, utrzymując temperaturę grilla w środku między 225 a 25
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Wykonaj kroki 5 i
6
Powrót płyty do nieoświetlonej stronie grilla, boki mięsa do góry; grill, pokryte pokrywą grilla, 20 minut lub do karmelizacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami w Kroku 1, pomijając zrębki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
3
Usuń folię z płyt. Owinąć każdą płytę, mięso stronie w dół, w folii aluminiowej heavy-duty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Piec płyty owinięte folią, boki mięsa w dół, na dużej blasze do pieczenia w 350 przez 1 godzinę. Rozpakuj płyty i zalej je płynem do duszenia żeber. Rewrap płyty w folię, i piec L więcej godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Wyjąć płyty z piekarnika, rozpakować i wyrzucić folię. Chłodne płyty 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Ustaw stojak piekarnika 10 cali od ciepła. Zwiększyć temperaturę pieca do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Posmaruj słodko-pikantnym sosem Barbecue po obu stronach każdej płyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
8
Płyty Broil, mięso boki się, na blasze do pieczenia 10 cali od ciepła 5 do 6 minut lub aż żeberka są karmelizowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn