Najlepsze Sajgonki
Najlepsze sajgonki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.39 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Jeśli masz mąkę, mielony imbir, olej arachidowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem, Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, oraz Summer Veggie Egg Scramble.
Instrukcje
Wieprzowinę doprawić imbirem i czosnkiem w proszku i dokładnie wymieszać.
Mieszaninę ciepła w średniej patelni, mieszając, aż wieprzowina jest gotowane przez i nie Różowy. Odstawić.
W innej dużej patelni rozgrzać olej do około 375 stopni F (190 stopni C) lub średnio wysokiej temperatury. Podczas gdy olej jest ogrzewanie, mąkę i wodę połączyć w misce, aż utworzą pastę. W osobnej misce połącz kapustę, marchew i zarezerwowaną mieszankę wieprzową.
Wymieszać wszystko razem.
Ułóż jedną skórkę z jajkiem z narożnikiem skierowanym w Twoją stronę.
Umieścić około 1/4 do 1/3 szklanki mieszanki kapusty, marchwi i wieprzowiny na papierze rolki jaj i złożyć rogu się nad mieszaniną. Wchodzisz w lewo i prawo rogi w kierunku środka i nadal toczyć.
Posmaruj trochę pasty z mąki na ostatnim rogu, aby uszczelnić bułkę z jajkiem.
Ułożyć bułki na rozgrzanym oleju i smażyć, od czasu do czasu zmieniając kolor na złoty.
Wyjąć z oleju i osuszyć na ręcznikach papierowych lub stojaku. Umieść na talerzu i top z sezamem w razie potrzeby.