Najlepsze krówki Oreo® na świecie
Najlepsza na świecie Krówka Oreo® może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Ten przepis służy 15 i kosztuje 67 centów za porcję. Mieszanka masła, czekoladowe ciasteczka kanapkowe, krem prawoślazu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepsza Krówka orzechowa na świecie, Krówka Oreo, oraz Red Hot Oreo Fudge dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłóż 13x9-calową patelnię do pieczenia z pergaminem.
Przynieś cukier, masło i odparowane mleko do wrzenia w rondlu o grubym dnie, stale mieszając; gotuj i mieszaj w wrzeniu, aż mieszanina będzie gładka, 3 do 5 minut.
Wyjmij rondel z ognia; wymieszaj białe kawałki czekolady i krem z prawoślazu do mieszaniny cukru, aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodać ekstrakt z wanilii; wymieszać.
Delikatnie złożyć 1/2 Puchar pokruszone ciasteczka do mieszaniny białej czekolady, aż tylko włączone; rozprzestrzeniania się na przygotowanej patelni.
Posypać 1 filiżankę zmiażdżonych ciasteczek równomiernie na górze. Lekko wciśnij ciasteczka w krówkę. Schłodzić w temperaturze pokojowej do momentu ustawienia.
Pokroić w małe kwadraty, aby służyć.