Najlepsze ciasto marchewkowe kiedykolwiek jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, mąkę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem, oraz Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura.
Instrukcje
1
W średniej misce połącz startą marchewkę i brązowy cukier. Odstawić na 60 minut, następnie wymieszać z rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Marchew
Rodzynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 10-calowe patelnie do ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
W dużej misce ubijaj jajka do światła. Stopniowo ubić w białym cukrze, oleju i wanilii. Wymieszać z ananasem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Ananas
Wanilia
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cynamon wymieszać z mokrą mieszanką aż do wchłonięcia. Na koniec wymieszać mieszaninę marchwi i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Cynamon
Orzechy Włoskie
Marchew
Mąka Uniwersalna
Sól
5
Wlać równomiernie do przygotowanych patelni.
6
Piec przez 45 do 50 minut w nagrzanym piekarniku, aż ciasto zrobi się wykałaczką. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni. Po całkowitym ostygnięciu zamrozić lukrem z serem śmietankowym.