Wielokrotnie nagradzany placek z brzoskwiniami i śmietaną to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Mieszanka non-instant mix budyń waniliowy, cukier, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Nagradzane ciasto z brzoskwiniami i śmietaną, Wielokrotnie Nagradzane Potrójne Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Nagradzane Chili Jima.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj boki i dno 10-calowej patelni z głębokim naczyniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce wymieszać mąkę, sól, proszek do pieczenia i pudding wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
3
Wymieszać z masłem, jajkiem i mlekiem. Beat przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Wlać mieszaninę do patelni. Ułóż plastry brzoskwini na wierzchu mieszanki budyniowej.