Nagradzane ciasto z brzoskwiniami i śmietaną
Wielokrotnie nagradzany placek z brzoskwiniami i śmietaną to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Mieszanka non-instant mix budyń waniliowy, cukier, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Nagradzane ciasto z brzoskwiniami i śmietaną, Wielokrotnie Nagradzane Potrójne Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Nagradzane Chili Jima.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj boki i dno 10-calowej patelni z głębokim naczyniem.
W średniej misce wymieszać mąkę, sól, proszek do pieczenia i pudding wymieszać.
Wymieszać z masłem, jajkiem i mlekiem. Beat przez 2 minuty.
Wlać mieszaninę do patelni. Ułóż plastry brzoskwini na wierzchu mieszanki budyniowej.
W małej misce do mieszania ubić serek śmietankowy, aż będzie puszysty.
Dodać 1/2 szklanki cukru i 3 łyżki syropu brzoskwiniowego. Beat przez 2 minuty. Mieszanka łyżka nad brzoskwiniami w ciągu 1 cala od krawędzi patelni.
Wymieszać 1 łyżkę cukru i 1 łyżeczkę cynamonu i posypać wierzchem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut, aż się zarumieni. Schłodzić przed podaniem.