Nagradzane ciasto z brzoskwiniami i śmietaną

Nagradzane ciasto z brzoskwiniami i śmietaną
Wielokrotnie nagradzany placek z brzoskwiniami i śmietaną to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Mieszanka non-instant mix budyń waniliowy, cukier, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Nagradzane ciasto z brzoskwiniami i śmietaną, Wielokrotnie Nagradzane Potrójne Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Nagradzane Chili Jima.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj boki i dno 10-calowej patelni z głębokim naczyniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce wymieszać mąkę, sól, proszek do pieczenia i pudding wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
3
Wymieszać z masłem, jajkiem i mlekiem. Beat przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Wlać mieszaninę do patelni. Ułóż plastry brzoskwini na wierzchu mieszanki budyniowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
5
W małej misce do mieszania ubić serek śmietankowy, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
6
Dodać 1/2 szklanki cukru i 3 łyżki syropu brzoskwiniowego. Beat przez 2 minuty. Mieszanka łyżka nad brzoskwiniami w ciągu 1 cala od krawędzi patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Wymieszać 1 łyżkę cukru i 1 łyżeczkę cynamonu i posypać wierzchem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
8
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut, aż się zarumieni. Schłodzić przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn